Prin fotografie incerc sa surprind ceva. De cele mai multe ori nici eu nu sunt constient ce, dar totusi apas. Nu este o loterie, un joc de noroc, o incercare este o sublima bajbaiala printre simturi si sabloanele mintii. De fapt imi este frica sa fortez lucrurile intr-o anume directie caci astfel pot pierde acea adiere fina ce te atinge ce unii o numesc inspiratie (Idee, soluție apărută pe neașteptate în conștiință)

Incerc totusi sa curg intr-o directie dar aceasta nu este neaparat un sablon vizual sau tematic. Directia este atingerea sufletului, creearea unei vibratii si asta este foarte greu de controlat cu constiinta. Evident ca rareori reusesc. Uneori trec zile, luni chiar si ani si nu vibreaza nimic. Dar din cand in cand se aliniaza planetele si simti ca ai primit destula energie pentru a merge mai departe.

Pot parea niste cuvinte cam pompoase pentru un simplu jurnal foto. Si totusi asta am simtit acum. Am incercat sa nu cenzurez, am incercat sa las sa curga.

Va doresc si voua ce-mi doresc si mie si ceva in plus!

Reclame

4 Responses to “Despre”


 1. Decembrie 26, 2007 la 8:05 am

  Pozarii amatori devin şi ei la un moment dat profesionişti, nu? Partea cea mai frumoasă este că nu ne dăm seama exact când se întâmplă asta 😉

 2. 2 Danone
  Decembrie 29, 2007 la 12:08 am

  gogule tata frumoase poze …mai imbolnavit de nervi …si am inceput sa imi caut aparat !!!

 3. August 18, 2009 la 1:37 pm

  Buna George,

  Intai de toate felicitari pentru poze, sunt foarte reusite 🙂

  Numele meu este Oana si fac parte din echipa Evensys, organizatorii Webstock, cel mai important eveniment local de social media & web development.

  Iti scriu pentru a te invita sa contribui la realizarea celei de-a doua editii Project PXL, prima revista digitala de fotografie, cu 100% user generated content (imagini primite de la utilizatorii de internet pasionati de fotografie). Revista va fi lansata pe data de 18 septembrie in cadrul evenimentului Webstock, ce va avea loc hotel Radisson in Bucuresti.

  Vom alege si anul acesta cea mai buna fotografie, pe care o vom premia cu un mic incentive. Anul trecut de exemplu, cea mai reusita fotografie a fost premiata cu un rucscac marca Booq.

  Mai multe detalii despre revista si categoriile de imagini disponibile poti regasi la acest link http://www.webstock.ro/project-pxl.

  Asteptam fotografiile tale pana la data de 28 august inclusiv, pe adresa pxl@evensys.ro

  Iti stau la dispozitie cu detalii suplimentare.

  O zi frumoasa,

  Oana

 4. 4 aura
  Martie 2, 2013 la 4:04 pm

  Eu le-am zis „impulsuri foto”. 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: